Verborgen parel op Netflix fascineert alle kijkers: “Ik voel me zo verbonden met haar en alles wat ze meemaakt!”

door: WVDS
Finding Ola Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Op Netflix staat een bijzondere serie met 2 seizoenen. Het is een verkwikkende mix van drama, humor en levensbeschouwingen.Het vertelt het verhaal dat al heel veel mensen hebben meegemaakt: een scheiding zet alles op losse schroeven en je moet een nieuwe balans zoeken in elk aspect van je leven.

Dat Finding Ola een Egyptische reeks is, maakt het ook bijzonder. Influencers, de inmenging van Amerikaanse woorden in het taalgebruik, heel wat zaken zul je herkennen. Maar er zijn ook duidelijk culturele verschillen te merken in vergelijking met de westerse cultuur, wat je geboeid houdt.

Finding Ola heeft een IMDb-beoordeling van 7.4/10, wat het zeker de moeite waard maakt om te bekijken. In totaal zijn er 12 afleveringen over de 2 seizoenen. Dit is het verhaal van Finding Ola: Wanneer haar man besluit Ola te verlaten, begint voor Ola een reis vol zelfontdekking, terwijl ze twee kinderen moet opvoeden en de eindjes aan elkaar moet knopen, want ze is te fier om zich te laten onderhouden door haar man.

Finding Ola op Netflix toont heel veel facetten van een scheiding van wanhoop naar hoop, van chaos naar nog meer chaos

Ola Abdelsabour (Hend Sabry) moet opnieuw een balans vinden tussen moederschap, vriendschappen, een nieuwe romance en onverwachte uitdagingen. Wanneer Ola's bedrijf op instorten staat, komt ze tegenslagen tegen die ze kan ombuigen in positieve persoonlijke groei.

Maar in de reeks wordt ook elke relatie op de proef gesteld: zowel die met haar moeder, kinderen, schoonfamilie als zakenpartners. En natuurlijk is er ook romantiek en drama in haar leven. Finding Ola laat zien dat ook onvoorspelbare hindernissen zegeningen kunnen zijn in het leven.

Deze verborgen schat kan rekenen op heel wat lovende woorden van kijkers. “Het is grappig en interessant!”, “Ola is zo persoonlijk! Ik voel me zo verbonden met haar en alles wat ze meemaakt! Ze probeert een goed persoon te zijn, zelfs als er slechte dingen gebeuren.”

“Finding Ola aan het bingewatchen... echt een aanrader. Vooral voor dames die door een scheiding gaan... het geeft echte gevoelens en gedachten weer en alle fases die je doormaakt.”

Tags