Tolu Arokodare reageert op de kritiek die Wesley Sonck op hem had

door: BVDO
Tolu Arokodare
Afbeelding bron: Photonews

Op de openingsspeeldag van de Jupiler Pro League spaarde Wesley Sonck zijn kritiek op Tolu niet. De spits reageert nu op die bijzonder harde woorden.

Wesley Sonck heeft het duidelijk niet voor Tolu Arokodare. Hij uitte op de eerste speeldag al de nodige kritiek op de aanvaller van KRC Genk.

Sonck was vooral niet te spreken over de manier waarop Tolu opwarmde, met opgerolde mouwtjes. “Om te tonen hoe gespierd zijn armen zijn maar hij won in de eerste helft nul duels”, klonk het toen.

Tolu reageert in Het Belang van Limburg op die kritiek. “De kritiek geeft me op een bepaalde manier extra energie. Ik tilde er zo zwaar aan, omdat de man die het zei blijkbaar zelf een profvoetballer is geweest”, klinkt het.

Tolu heeft een duidelijke uitleg, dat kledij niks met prestaties te maken heeft. “Ik kan nu eenmaal moeilijk mouwtjes verdragen. Ik loop in de zomer altijd rond in mouwloze shirts, bij mijn vorige club Amiens sneed ik de mouwen zelfs uit onze trainingsshirts.”

Bij Genk doet hij dat niet omdat de materiaalmeester van de Limburgers dat niet graag heeft, zo voegt Tolu er nog aan toe.