Annelien Coorevits komt met heel mooie woorden over Olivier Deschacht

door: BVDO
Annelien Coorevits in 'De Slimste Mens'
Afbeelding bron: GoPlay

Annelien Coorevits is al enkele jaren gescheiden van Olivier Deschacht. Ondertussen heeft ze zelf de liefde opnieuw gevonden.

Annelien Coorevits vertelt in TV Familie dat ze ooit al gevraagd werd voor ‘Special Forces’, maar uiteindelijk koos om niet deel te nemen.

“Goh, mentaal ben ik heel sterk en ik zal niet snel breken, tenzij het over mijn kinderen gaat, maar helaas stond ik niet vooraan toen de fysieke kracht werd uitgedeeld. Ik ben ooit al gevraagd voor 'Special Forces', maar ik ben geen grote fan van hardlopen of zwemmen op competitief niveau”, klinkt het.

Haar ex-man Olivier Deschacht deed wel mee en Coorevits was duidelijk heel trots op hoe hij het er in het programma van af bracht.

“Olivier presteerde daar zoals ik hem ken: met een sterk karakter. Ik weet dat hij niet snel opgeeft als hij zich mentaal sterk kan houden. Dat was ook zijn kracht tijdens zijn voetbalcarrière. Mensen kunnen zeggen dat koppig zijn een negatieve karaktertrek is, maar in zijn werk was dat juist een positieve eigenschap.”