ALDI voert tal van prijsverlagingen door en heeft nog meer goed nieuws voor klanten

door: MRO
Aldi
Afbeelding bron: Photonews

ALDI kondigde begin maart aan dat het de prijs van maar liefst 120 producten blijvend verlaagt. Met deze prijsverlagingen wil ALDI de koopkracht van klanten een duwtje in de rug geven, en daar blijft het niet bij.

Uit onderzoek in opdracht van de supermarktketen blijkt dat heel veel klanten zich zorgen maken over hun koopkracht en dat meer dan de helft wil besparen op de winkelkar. ALDI benadrukt dat het de prijzen van producten zal blijven verlagen zodra het mogelijk is.

Daarnaast heeft de discounter nog meer goed nieuws voor de klanten. De blijvende prijsverlaging van tientallen producten betekent niet dat er nu minder promoties in de winkel zullen zijn, zo laat ALDI weten aan onze redactie.

"Voor een goed begrip, het gaat hier wel degelijk op prijsverlagingen op onze producten, we tellen hier geen tijdelijke promo’s in mee. De reeks aan prijsverlagingen zijn effectieve prijsverlagingen en geldig in al onze winkels. Dit staat dus los van onze wekelijkse promoties, ook daar kunnen klanten op blijven rekenen."