Zuhal Demir heeft duidelijke boodschap voor Tom Van Grieken

door: BVDO
Bart De Wever - Zuhal Demir
Afbeelding bron: Photonews

Zondag stelde de N-VA in Limburg haar kandidaten voor de verkiezingen voor. Zuhal Demir had alvast een duidelijke boodschap voor Tom Van Grieken van Vlaams Belang.

N-VA stelde de Limburgse kieslijsten voor. Daarbij legde Zuhal Demir uit wat de doelstellingen voor Limburg en Vlaanderen zijn. De N-VA wil de grootste partij zijn, zowel in Limburg én Vlaanderen, maar daarvoor moet het wel beter doen dan Vlaams Belang dat in de peilingen steeds als de beste scoort.

Samenwerken met Vlaams Belang ligt Demir te moeilijk. “Ik vind het heel raar dat wij als partij altijd die vraag krijgen”, zegt ze bij TV Limburg. “Precies alsof de media wil dat het Vlaamse Belang de grootste partij wordt.”

Over één ding is Demir heel erg duidelijk. “Wij zijn de N-VA, een warme gemeenschapspartij. Voor ons telt elke Limburger en voor mij is het ook duidelijk dat een coalitie maken met dat Vlaams Belang, die op vlak van bepaalde standpunten zeer ver van ons staan, ook socio-economisch, is het voor mij uitgesloten om met Vlaams Belang een coalitie te vormen.”