Meeslepende film op Netflix over duistere kant van pharmaindustrie boeit kijkers enorm: "Gebaseerd is op een waargebeurd verhaal...echte eye-opener"

door: WVDS
Pain Hustler Netflix film
Afbeelding bron: Netflix

Duik in de uitersten van de medische wereld en de schaduwrijke rafelranden van de farmaceutische industrie met Netflix's 'Pain Hustlers'. Deze meeslepende serie combineert op boeiende wijze spanning en ontluistering, en werpt serieuze vragen op over de moraliteit van degenen die we beschouwen als hoeders van onze gezondheid.

Fans zijn helemaal weg van Pain Hustlers, waardoor de nieuwe film met Emily Blunt en Chris Evans in zijn debuutweek op de tweede plaats van de
wereldwijde Engelstalige lijst van films op Netflix. En dit met 14,1 miljoen views.

Een paar maanden geleden bracht Netflix al de indrukwekkende miniserie 'Painkiller' uit, en nu, sinds 27 oktober, heeft de streamingdienst ook de film 'Pain Hustlers' aan zijn bibliotheek toegevoegd. Beide titels onthullen de corrupte praktijken in de wereld van pijnstillerverkoop, met een specifieke focus op krachtige opiaten. 'Pain Hustlers' biedt een unieke kijk op de uitdagingen, verleidingen en ethische dilemma's waarmee de 'Pain Hustlers', oftewel de geneesmiddelenverkopers, dagelijks worden geconfronteerd.

Neem een kijkje in de wereld van 'Pain Hustlers' op Netflix. Liza Drake, gespeeld door de getalenteerde Emily Blunt, is een alleenstaande arbeidersmoeder die net haar baan heeft verloren en op het randje van wanhoop balanceert. Een toevallige ontmoeting met Pete Brenner, vertolkt door Chris Evans, een vertegenwoordiger in de farmaceutische industrie, leidt haar naar een economisch, maar ethisch dubieus pad, waar ze verstrikt raakt in een gevaarlijke afpersingszaak.

Terwijl Liza geconfronteerd wordt met een doorgedraaide baas (Andy Garcia), de verslechterende gezondheidstoestand van haar dochter (Chloe Coleman) en het groeiende besef van de vernietiging die het bedrijf veroorzaakt, staat ze voor ingrijpende keuzes die haar morele kompas op de proef stellen.

'Pain Hustlers' biedt een scherpe en onthullende blik op de soms wanhopige, soms hebzuchtige daden van mensen. Geregisseerd door de BAFTA-winnaar David Yates en geproduceerd door Lawrence Grey, bevat de film ook sterren als Catherine O'Hara, Jay Duplass en Brian d'Arcy James in de hoofdrollen.

De reacties van kijkers suggereren dat 'Pain Hustlers' een absolute hit is. Velen zijn gefascineerd door de unieke verhaallijn, de complexe personages en de onthullende inkijk in de duistere kant van de geneeskunde.

"Vergelijkbaar met 'Painkiller' maar dan een film, ik heb ervan genoten."

"Gisteravond gekeken, heb er echt van genoten, vooral omdat het gebaseerd is op een waargebeurd verhaal...echte eyeopener."

Tags film