Intense relatiethriller op Netflix zet hoge verwachtingen bij kijkers: Ambitie en ego eist zware tol van geliefden 

door: WVDS
FAIR PLAY Netflix film
Afbeelding bron: Netflix

Sinds 6 oktober geeft Netflix een gloednieuwe film prijs. Een film waarin een onverwachte promotie de relatie van een jong stel aan de rand van de afgrond brengt en dreigt veel meer te ontrafelen dan hun recente verloving.

Bridgerton-ster in de hoofdrol van Fair Play

In de film Fair Play zien kijkers opnieuw de Bridgerton-ster Phoebe Dynevor aan het werk. Zij speelde in Bridgerton Daphne Bridgerton, waaraan het eerste seizoen werd opgehangen.

Haar tegenspeler in ‘Fair Play’ is Alden Ehrenreich. Hij schittert momenteel in Oppenheimer. Ook speelde hij Han Solo in Solo: A Star Wars Story en eerder dit jaar was hij te zien in Cocaine Bear.

Waarover gaat Fair Play?

Wanneer een felbegeerde promotie bij een moordend financieel bedrijf zich aandient, begint de eens zo ondersteunende uitwisseling tussen de geliefden Emily (Phoebe Dynevor) en Luke (Alden Ehrenreich) te verzuren tot iets sinisters. 

Terwijl de machtsdynamiek in hun relatie onherroepelijk verschuift, moet het koppel de ware prijs van succes en de angstaanjagende grenzen van ambitie onder ogen zien. 

In haar speelfilmdebuut weeft schrijfster-regisseur Chloe Domont een strakke relatiethriller, waarin ze de destructieve genderdynamiek aan de kaak stelt die partners tegen elkaar opzet in een wereld die sneller verandert dan de regels kunnen bijhouden. 

Fair Play, met Eddie Marsan, Rich Sommer en Sebastian De Souza in de hoofdrollen, ontrafelt de ongemakkelijke botsing tussen empowerment en ego.

Tags netflix film