De gloednieuwe nummer 1 film op Netflix verrast iedereen

door: WVDS
Spy Kids: Armageddon Netflix film
Afbeelding bron: Netflix

Op Netflix staat momenteel een fantasiefilm die alle andere films verslaat en op de nummer 1 in de Netflix top 10 staat in België. Een film waarvan heel het gezin kan genieten. Ideaal voor een woensdag namiddag of weekend. 

De eerste regel voor een Spy Kid is dat je nooit iemand moet vertellen dat je een Spy Kid bent. Dat is duidelijk. De tweede regel is om elke verborgen aanwijzing te vinden. Gelukkig voor de speurneuzen onder ons is Spy Kids: Armageddon, het nieuwste deel in de gezinsvriendelijke franchise, boordevol verborgen verrassingen die fans van de films, zowel jong als oud, zeker zullen plezieren. 

Regisseur Robert Rodriguez keert terug naar de geliefde serie met het eerste nieuwe deel sinds 2011, en hoewel er genoeg glimmende nieuwigheid te zien is in de avonturen van de broers en zussen Patty (Everly Carganilla) en Tony Tango-Torrez (Connor Esterson), zullen toegewijde fans genoeg terugblikken en smakelijke weetjes opvangen.

Rodriguez liet zich voor Spy Kids: Armageddon inspireren door zijn eigen jeugd, die hij doorbracht als een van 10 kinderen. En hij vertelt dat hij bepaalde hommages aan zijn familie in Spy Kids: Armageddon heeft verwerkt. 

"Mijn broers en zussen zorgen voor eindeloze inspiratie," zegt hij. "De eerste film was gebaseerd op de eerste en tweede broer en zus in mijn familie. Deze keer is hij gebaseerd (en zelfs vernoemd) naar mijn zus Patty en mij. 

“We schillen amper 18 maanden in leeftijd, dus we hadden zoveel lol samen en speelden veel spionnen. We brachten zelfs de kieren in de gang in kaart zodat we 's nachts naar de keuken konden sluipen voor snacks zonder dat mijn ouders ons hoorden. Dat lukte nooit, omdat de vloer zo kraakte!”

Wanneer de kinderen van 's werelds grootste geheim agenten onbewust een machtige spelontwikkelaar tech mogul (Billy Magnussen) helpen een computervirus te ontketenen dat hem de controle over alle technologie geeft, moeten ze zelf spionnen worden om hun ouders en de wereld te redden.

Dit onderwerp haalde Rodriguez ook uit zijn persoonlijke leven. Hij merkte dat zijn eigen kinderen opgingen in videogames, dus wilde hij er een opnemen als een belangrijk plotelement. 

Tags netflix film