Deense Netflix-hit verovert harten van alle kijkers: “Makkelijke wegkijker”

door: WVDS
Baby Fever Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Op Netflix staat een Deense serie die op een humoristische manier kijkt naar fertiliteit en relaties. Momenteel staan de twee seizoenen in België in de Netflix top 10 lijst van series.

Dat toont aan dat deze serie door meer en meer kijkers ontdekt wordt bij de lancering van het tweede seizoen. We hebben het dan over Skruk of Baby Fever, een reeks die zich afspeelt in een Deense vruchtbaarheidskliniek.

Kijkers zijn enthousiast: “Deze is ook echt leuk, hilarisch”, “In 1 avond gezien. Makkelijke wegkijker” of “Er moet echt snel een vervolg komen, want dit is wel echt een hele fijne wegkijker”. Er zijn momenteel twee seizoenen beschikbaar.

Nana insemineert zichzelf: grote en kleine catastrofes volgen elkaar op in Baby Fever of Skruk op Netfix 

Nana is fertiliteitsarts die per ongeluk zwanger raakt van het sperma van haar ex-vriend. Het speelt zich af in een Deense vruchtbaarheidskliniek en biedt een interessant en humoristisch perspectief op het thema fertiliteit en relaties.

Wanneer Nana, een fertiliteitsarts, in een dronken bui zichzelf insemineert met een wel heel speciale portie sperma, namelijk dat van haar ex-vriendje, start ze een kettingreactie van grote en kleine catastrofes.

Deze onbezonnen zet leidt tot een zwangerschap en Nana moet nu uitzoeken hoe ze haar aandoening kan verklaren. Daarnaast wil ze ook haar lang verloren liefde terugwinnen. Het probleem is alleen dat hij niet echt geïnteresseerd lijkt te zijn om weer bij Nana terug te komen.

De geheime zwangerschap stelt Nana in staat om haar klanten in een ander licht te zien, maar naarmate haar leugens groter worden, wordt het steeds moeilijker voor haar om erin te navigeren. Het geheim dat ze meedraagt zou haar uiteindelijk alles kunnen kosten.

Tags