Nieuwe begingeneriek van ‘Thuis’ verraadt het al: ‘Zij blijven niet samen’

door: PMN
Thuis
Afbeelding bron: VRT1

De fans van ‘Thuis’ kijken al uit naar morgenavond. Dan start de nieuwe week van hun favoriete soap. Er is intussen ook een nieuwe begingeneriek.

Er is een nieuwe begingeneriek in ‘Thuis’ voor de start van het dertigste seizoen. In de nieuwe begingeneriek lopen Peter en Christine hand in hand, met dochter Yasmine in hun midden. Christine wilde een samengesteld gezin vormen en dat is haar dus ook gelukt, lezen we in TV-Familie.

Judith en Tom blijven ook samen. Zij lopen hand in hand en blijven dus samen. Lowie en Silke lijken dan weer niet samen te blijven. Nu zijn ze nog samen, maar de komende weken komt daar allicht een einde aan. In de nieuwe begingeneriek zijn ze als singles te zien.

Silke en Lowie blijven geen koppel in 'Thuis'

“De kijkers hebben de nieuwe begingeneriek al goed geanalyseerd”, merkt ‘Thuis’-woordvoerder Ira Stevaert op. “We moeten toegeven; die introbeelden zijn inderdaad vaak een indicator voor wat de kijkers de komende maanden te wachten staat. En ja, ook deze keer geeft die al wat prijs. Maar wat klopt van al die speculaties en wat niet? Daarvoor moet je natuurlijk blijven kijken.”

Morgen start de nieuwe week. Het wordt voor Tim een zware periode. Hij is niet te genieten.

Tags Thuis