‘Leontine Ruiters voelt nog steeds liefde voor Marco Borsato, maar een ander soort liefde’

door: PMN
Marco en Leontine Borsato
Afbeelding bron: Instagram @borsato

Marco Borsato blijft wachten op de startdatum van zijn proces. De zanger wordt gelinkt aan grensoverschrijdend gedrag. Intussen geniet hij van zijn gezin.

Marco Borsato vierde vorig weekend de 23ste verjaardag van zijn zoon Senne. Dat gebeurde bij zijn ex-vrouw Leontine Ruiters in de tuin. Vergis u niet, Marco en Leontine trekken nog heel geregeld met elkaar op.

“Hij haalt kracht uit zijn familie,” vertelt Marco’s moeder Mary aan Story. “Hij vindt het heerlijk om te dollen met zijn nichtjes. Dat zijn belangrijke momenten voor hem.”

“Of de etentjes die we regelmatig hebben. Maar ook dat Luca bij hem woont. In de ogen van de familie is en blijft hij de Marco die we al jaren kennen.”

Leontine Ruiters blijft ook haar ex-man voluit steunen. ‘De liefde die ze voor elkaar voelen, is een ander soort liefde geworden,’ schrijft het weekblad. Eén waar beiden zich prettig bij voelen. ‘Meer dan eens laat Leontine blijken vierkant achter hem te blijven staan! En vormen ze samen met hun gezin en Marco's familie een veilige haven waar hij voor niets of niemand hoeft te vrezen.’