Gert Verhulst moedigt zijn kinderen het zelf aan om te doen: “Ze dom zijn als het niet deden”

door: PMN
Gert Verhulst - Marie Verhulst - Viktor Verhulst
Afbeelding bron: Photonews

Deze week zagen we de Verhulstjes in ‘Komen Eten’. Het programma kun je bekijken op Play4. Gert Verhulst keert terug met ‘De Tafel van Gert’ en er komt ook nog een nieuw seizoen van ‘De Verhulstjes’.

Gert Verhulst is getrouwd met Ellen Callebout. Gert heeft twee kinderen, Marie en Viktor. Ze werken samen voor Studio 100, en Viktor is ook dj.

“Ik ben trots op mijn kinderen Viktor en Marie”, laat Gert weten aan NU. “De voldoening om iets uit te bouwen, beginnend vanaf niks, is groot.”

Marie is het nieuwe baasje van Samson geworden. Ze volgt haar vader op. Viktor schrijft scenario’s voor Samson en is ook goed op weg om zijn dj-carrière uit te bouwen.

Gert Verhulst zou het dom vinden als zijn kinderen de springplank die ze hebben niet gebruiken

”Je wilt als kind ook altijd beter en straffer doen dan je ouders. Als het dan al straf is wat je vader gedaan heeft… Ik denk dat het niet simpel is”, bedenkt Gert zich.

Het helpt natuurlijk wel dat ze een bekende vader hebben. “Ze hebben een springplank, daar moet je geen doekjes om winden. En het zou dom zijn om die springplank niet te gebruiken”, is Gert duidelijk.