Netflix-serie over moord op hoogzwangere vrouw grijpt je bij de keel: Kijkers hebben keiharde mening klaar

door: WVDS
American Murder: Laci Peterson, Netflix docuserie
Afbeelding bron: Netflix

Netflix brengt een van de meest beruchte en vreselijkste waargebeurde moordzaak, 20 jaar later met nieuwe, exclusieve informatie naar hun kijkers.

American Murder: Laci Peterson, een docuserie van regisseur Skye Borgman (The Girl in the Picture) brengt het onderzoek naar de moord op Laci Peterson, de sprankelende en geliefde jonge vrouw die verdween op kerstavond van 2002, terwijl ze acht maanden zwanger was van haar eerste kind.

De verontrustende zaak domineerde avond na avond de nieuwsmedia. Na een tijd leidden de feiten er langzaam maar zeker toe dat de haar man, Scott Peterson, werd vervolgd voor de brute moord op Laci.

Deze driedelige documentaireserie, American Murder: Laci Peterson, gebruikt nieuwsfragmenten, ondervragingsbeelden en camera’s in de rechtszaal om de dramatische verdwijning, het onderzoek en de rechtszaak in beeld te brengen.

Gesprek met vrouw die dubbelleven leidde met man van de 8 maanden zwangere vrouw

Er is ook een gesprek met Amber Frey, de vrouw met wie Scott een dubbelleven leidde ten tijde van Laci’s verdwijning en wiens bereidheid om mee te werken met de politie leidde tot belangrijke doorbraken in de zaak.

En voor de allereerste keer sinds Laci’s hartverscheurende dood spreken haar moeder, Sharon Rocha, en een trio van haar jeugdvriendinnen openhartig over hun herinneringen aan Laci en de impact die deze schokkende misdaad op hun leven had.

Kijkers reageren zeer heftig na het bekijken van deze docuserie, die je bij de keel grijpt. Vooral de rol van Scott wordt met argusogen gevolgd en veroordeeld.

“Het meest walgelijke deel van deze hele show was zijn familie! Dat was je kleinkind, neefje. Ze zetten Scott op een voetstuk. Hoe kunnen ze hiernaar kijken en nog steeds denken dat hij onschuldig is?”

“Ik weet nog dat dit op het nieuws was. Ze was zwanger toen hij haar vermoordde en bedroog haar in dezelfde periode.”

“Hij is schuldig. Hij had een vriendin, zijn leven zou drastisch veranderen met een baby. Hij zou niet in staat zijn om zijn vriendin te houden na de baby.”

Tags