Annelien Coorevits geeft de reden waarom ze nog niet samenwoont met haar nieuwe vriend

door: PMN
Annelien Coorevits
Afbeelding bron: Play4

Annelien Coorevits is momenteel alomtegenwoordig op televisie. We zien haar in zowel ‘Celebrity Klopjacht’ als ‘De Verraders’. Intussen heeft ze ook een nieuwe vriend gevonden.

Annelien Coorevits heeft met zakenman Frederik Verfaillie een nieuwe vriend. “Ik heb hem leren kennen via zijn tweelingszus Liselotte,” citeert TV-Story haar in de podcast ‘De Zussen Coorevits’. “We hebben vervolgens een lange aanloop gehad en we hebben eerst een aantal keer afgesproken.”

Annelien had ook een duidelijke boodschap voor haar nieuwe vriend. “Ik heb hem toen ook gezegd: ‘Ik kom naar jou, want als ik het dan niet meer leuk vind, kan ik hier weg.’ Of ik me opnieuw in een relatie wilde storten terwijl ik gedegouteerd was van alles wat er daarvoor is gebeurd.”

Annelien Coorevits woont nog niet samen met haar nieuwe vriend omwille van het praktische want ze hebben allebei kinderen

Annelien en Frederik wonen niet samen. “Ik wil dat nog niet meteen,” gaat zij verder. “Het is praktisch: we hebben allebei kinderen.”

“En ook uit een beetje angst dat het zou mislukken. Dat ik weer zou moeten vertrekken. Dat wil ik namelijk nooit meer meemaken.”