Vreselijk: Vrouw denkt nieuwe liefde gevonden te hebben, maar wordt brutaal vermoord

door: STS
politie
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Een vrouw is dood aangetroffen in een woning. Ze werd met geweld omgebracht door haar vriend, met wie ze nog niet lang samen was.

De 39-jarige Natasha Morais had nog maar net opnieuw de liefde gevonden, nadat haar vorige vriend was overleden na een auto-ongeval. Ze wist niet dat de 27-jarige Shannon Grant haar om het leven zou brengen.

De politie arriveerde bij haar woonst in het Engelse Whetstone, nadat een bezorgd familielid een bericht had ontvangen dat verzonden was met haar gsm en waarin om 2.000 pond gevraagd werd.

Toen de agenten de woning binnentraden, vonden ze het levenloze lichaam van Natasha. Ze lag naakt, met haar gezicht naar beneden, op een bed. Er kwam bloed uit haar neus en oren, en er waren plekken op haar gezicht, nek en armen. "Haar lichaam was nog warm", citeert The Sun de openbare aanklager.

Een autopsie wees uit dat het slachtoffer op haar hoofd en in haar gezicht geslagen was, dat er twee brandwonden op haar arm waren en dat ze gewurgd was.

Haar vriend werd door de politie aangetroffen bij een kennis, met de bankkaart en het horloge van het slachtoffer. De politie nam ook een geweer in beslag en een koevoet met bloed van het slachtoffer op.

Grant ontkent de moord gepleegd te hebben. Het proces wordt verdergezet.