Zita Wauters hakt belangrijke knoop door: “Mijn ouders steunen me in deze beslissing”

door: PMN
Zita Wauters
Afbeelding bron: Instagram @zitawauters

Zita Wauters zagen we donderdagavond op het podium van ‘Tien Om Te Zien’ verschijnen. Ze zong er ‘Swentibold’ tijdens het feest dat VTM organiseerde voor Clouseau die veertig jaar bestaat.

Zita Wauters lijkt van alle markten thuis te zijn. De dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser heeft een belangrijke beslissing genomen: ze kiest ervoor om zich volledig te richten op haar carrière in de media. Deze keuze laat zien dat ze weet wat ze wil en bereid is hard te werken om haar dromen waar te maken.

In een interview met Story legt Zita uit waarom ze deze stap heeft gezet. “Ik zie mezelf momenteel niet meer achter de studieboeken kruipen”, zegt ze. “Toch sluit ik niet uit dat ik in de toekomst nog wil studeren.” Deze uitspraak toont aan dat Zita openstaat voor nieuwe mogelijkheden, maar op dit moment gefocust is op haar professionele ambities.

Zita Wauters heeft besloten om voluit voor haar carrière in de media te gaan

Zita is zich bewust van de onzekerheid die de mediawereld met zich meebrengt. “Het is een onzekere wereld”, geeft ze toe. “Als ze je beu zijn, kan het snel voorbij zijn. Daarom moet je het ijzer smeden terwijl het heet is.” Met deze woorden benadrukt ze de noodzaak om kansen te grijpen, zelfs als de toekomst onvoorspelbaar lijkt.

Gelukkig krijgt Zita veel steun van haar ouders. “Ze begrijpen heel goed dat ik me vroeger echt naar school moest slepen en dat ik geen goede studente was”, vertelt ze. “Ik mis dat ook niet.” Het is duidelijk dat de steun van haar ouders haar helpt om vol zelfvertrouwen haar eigen weg te volgen in de mediatuin.