Presentatrice Gloria Monserez heeft erg slecht nieuws gekregen

door: PMN
Gloria Monserez
Afbeelding bron: Photonews

Gloria Monserez (22) is één van de jonge talenten bij de VRT. De verwachting is dat we nog veel van haar gaan horen in de toekomst. Binnenkort presenteert ze samen met Bart Peeters het iconische programma ‘De Droomfabriek.’

Gloria Monserez heeft geen goed nieuws gekregen. Ze zal zich in januari moeten verantwoorden voor de politierechtbank. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Op 9 juni 2023 werd Gloria betrapt door de politie van Kessel-Lo op het gebruik van de gsm terwijl ze aan het rijden was. Als gevolg daarvan riskeert ze een boete en zelfs een rijverbod.

Op 17 januari zal Gloria voor de Leuvense politierechtbank moeten verschijnen. De presentatrice zelf is afkomstig uit Leuven.

Volgens de perswoordvoerder van de politie valt Gloria niet onder de categorie ‘jonge bestuurder’, zoals vastgelegd is in de verkeerswetgeving.

Dit heeft als gevolg dat haar een boete van 240 tot 20.000 euro boven het hoofd hangt. Ze kan ook rijverbod krijgen van maximum 5 jaar.

Het management van Gloria heeft ervoor gekozen om niet te reageren op het nieuws. 

Haar zitting voor de politierechtbank staat gepland op 17 januari, waar ze haar zaak zal moeten bepleiten en het vonnis van de rechtbank zal afwachten.