Viktor Verhulst openhartig én ook begripvol: “Mijn vriendin Sarah is er nog niet klaar voor”

door: PMN
Sarah Puttemans - Viktor Verhulst.
Afbeelding bron: Photonews

Viktor Verhulst beleeft een drukke zomer. Zijn agenda is goed gevuld met dj-sets. Hij werkt trouwens ook aan een nieuwe single.

Viktor Verhulst is samen met Sarah Puttemans. In het nieuwe Play4-programma ‘Café Congé’ praat Viktor openhartig over zijn kinderwens. “Ik steek dat niet onder stoelen of banken,” zegt hij openhartig.

“Als het aan mij lag, dan had ik er al twee rondlopen. Sarah is nog maar 25, dus ik snap heel goed dat zij er nog niet aan toe is.” Viktor zal zijn kinderwens nog even moeten opbergen.

Bij de familie Verhulst kijkt men nochtans uit naar het nageslacht. Viktors vader Gert Verhulst zou heel graag bompa willen worden. “Ja, dat steekt hij ook niet onder stoelen of banken,” zegt de DJ duidelijk.

Viktor Verhulst zegt dat zijn vriendin Sarah Puttemans nog niet klaar is voor kinderen

“Hij kijkt daar wel naar uit. Dat wordt te pas en te onpas op mijn bord gegooid. Ik denk dat het dan bompa Verhulst wordt.”

Viktor denkt dat Gert een heel andere bompa zal zijn dan vader. “Het kindje zal niets tekortkomen als het bij bompa Verhulst zit. Ik bedoel dan geen materialistische dingen. Ik heb het dan over liefde, warmte en snoep. En te veel suiker, zo van die dingen.”