Heeft Julia Boschman van K3 relatie met bekende acteur? Ze reageert opvallend op de geruchten

door: PMN
Julia Boschman
Afbeelding bron: Photonews

Het gonst van de geruchten omtrent het liefdesleven van Julia Boschman. We kennen ze natuurlijk van K3. Ze staat al een tijdje in het middelpunt van de belangstelling.

Julia Boschman bevestigde dat ze een einde maakte aan haar relatie met Ben. Ze wordt nu gekoppeld aan acteur Louis Thyssen. Amper enkele dagen na het nieuws van de liefdesbreuk van Julia, kwam er ook het nieuws dat Louis en zijn vriendin Liesl uit elkaar waren. Louis en Liesl waren zeven jaar samen.

Onlangs stapte de zus van Louis in het huwelijksbootje. Daar was Liesl dan ook niet op aanwezig. Wie wel aanwezig was, ja, dat was Julia. Een Nederlands juicekanaal publiceerde er ook foto’s van. Velen vermoeden dan ook dat Julia en Louis een koppel vormen.
 

Julia blijft erg op de vlakte over haar mogelijke relatie met Louis Thyssen

Louis zelf wil het bericht noch ontkennen, noch bevestigen. Julia reageerde ook al op de geruchten over een mogelijke relatie. “Ik vind het oké. Mensen mogen van mij schrijven wat ze willen. Ik weet zelf hoe het allemaal zit. Het is voor mij echt prima”, zei ze eerder al aan Het Laatste Nieuws.

Julia kreeg van de krant opnieuw een vraag in die richting. Beleeft ze een ‘zomer van liefde’? Dit keer was het antwoord van Julia opvallend. “Dat zullen we allemaal gaan meemaken, jongens”, klinkt het. Ze ontkent het niet, maar bevestigt het ook niet.