Aaron Blommaert doet mysterieuze aankondiging

door: LHX
Aaron Blommaert
Afbeelding bron: Photonews

Nu Aaron Blommaert 'Familie' verlaat, gaat hij zich volop toeleggen op zijn zangcarrière. Momenteel is hij bezig met een clubtour.

Tijdens het eerste concert van zijn clubtour kreeg Aaron Blommaert fijn gezelschap op het podium. Zijn 'Tien Om Te Zien'-collega Laura Tesoro zong samen met hem 'Gimme Gimme Gimme' van ABBA.

Het was een enorm leuke ervaring voor hem. "Het was de eerste keer dat wij samen zongen", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. "Eigenlijk is dat wel tof."

Laura zal er tijdens zijn twee andere concerten niet bij zijn, maar er komt wél iemand anders langs. Wie dat juist is, daar doet Aaron voorlopig nog erg mysterieus over.

"Het is iemand waar ik ook een heel goede band mee heb", verklapt hij al. Interviewer Jarne vermoedt dat het Francisco Schuster is, maar Aarons pokerface geeft niets weg. 

"Het is iemand die ik de laatste tijd eigenlijk veel te weinig heb kunnen zien. Ik weet niet of we ooit al samen hebben gezongen... Ik kan het mij niet herinneren." Francisco is het dus al zeker niet!