VTM

Isabelle uit ‘Blind Getrouwd’ komt met verrassend nieuws: “We zijn nog steeds getrouwd”

door: ASX
Isabelle Matthieu Blind Getrouwd
Afbeelding bron: VTM

Dit najaar start op VTM het negende seizoen van ‘Blind Getrouwd’. In tegenstelling tot andere jaren blijkt het dit jaar veel moeilijker om een geschikte match te vinden voor de ingeschreven kandidaten. Voor het eerst in de geschiedenis lanceerde VTM dan ook een oproep waarin al enkele details van de singles vrijgegeven werden.

Wie vorig jaar het programma gevolgd heeft, zag hoe slechts één van de vier stelletjes het experiment als getrouwd paar overleefde. Op vandaag zijn Jolien De Neve en Brecht Heldenbergh nog steeds een gelukkig getrouwd paar.

Toch heeft ook Isabelle Olivier verrassend nieuws. “Officieel nog steeds getrouwd”, antwoordt de blondine in een vragenrondje op Instagram. Verrassend, want Isabelle en Matthieu beslisten op het definitieve keuzemoment om niet als koppel verder te gaan.

“De scheiding werd pas ingezet na de laatste aflevering en dus is dat nu nog steeds niet rond”, verduidelijkt Isabelle om alle misverstanden de wereld uit te helpen. “Ik draag wel nog elke dag mijn trouwring, omdat ik hem te mooi vind om in de kast te laten liggen”, lacht de blondine.

Contact met Matthieu heeft Isabelle niet meer. “Onze wegen zijn, zonder enige ruzie en met veel respect naar elkaar toe, gesplitst”, klinkt het. Een nieuwe vriend heeft Isabelle nog niet. “Ik ben niet actief op zoek naar de liefde, vooral aan het genieten van het leven”, besluit Isabelle.

Isabelle Olivier
Afbeelding bron: Instagram @isabelleolivier_