VTM

Candice Martens zet bloemetjes buiten op Werchter met... Marijn Lenaerts

door: LHX
Candice en Marijn
Afbeelding bron: Instagram @candice.martens

Voor Candice Martens en Marijn Lenaerts was 'Blind Getrouwd' een echt succesverhaal. Er was meteen een klik en op het einde van het programma besloten ze dan ook samen te blijven.

Twee jaar na de opnames van 'Blind Getrouwd' gingen Candice Martens en Marijn Lenaerts alsnog uit elkaar. Dat betekent echter niet dat de twee volledig uit elkaars leven zijn verdwenen.

Op Candice' Instagram duikt Marijn heel af en toe nog op. Ze steekt het niet onder stoelen of banken dat ze nog steeds goede vrienden zijn.

Dat blijkt ook uit een nieuwe video, die ze het afgelopen weekend op Rock Werchter maakte. Daarop is te zien hoe ze tijdens een optreden samen in het publiek staan.

"Geen verliefdheid meer, maar nog steeds samen lachen, zot dansen en springen en genieten, zoals deze momenten op Rock Werchter", schrijft ze erbij. "We zijn blij dat we na onze relatie in 'Blind Getrouwd' nog steeds vrienden zijn gebleven en dat vriendschap na een relatie echt mogelijk is! Vrienden met je ex? Het is helemaal mogelijk, met wat moeite en veel positiviteit", concludeert ze.