'Yaremchuk bezorgt Club Brugge stevige domper: miljoenen door de neus geboord'

door: JDH
Roman Yaremchuk Hans Vanaken
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge beleefde nog niet veel plezier aan zijn recordtransfer Roman Yaremchuk. De Oekraïner was op weg naar een nieuwe club, maar die deal gaat niet door. 

Eind augustus 2022 betaalde Club Brugge zo'n 17 miljoen euro voor Roman Yaremchuk. De Oekraïner kon echter nooit echt overtuigen bij blauw-zwart. Hij speelde 36 wedstrijden voor Club en scoorde daarin zes keer en gaf drie assists. 

Vorig seizoen werd Yaremchuk verhuurd aan Valencia en op het voorbije EK scoorde de Oekraïner ook een goal. Een transfer naar het Turkse Trabzonspor leek in de maak te zijn. Met enkele miljoenen voor Club Brugge

De Turken wilden maar liefst 8 miljoen euro betalen voor Yaremchuk, Club zou dus nog heel wat geld kunnen recupereren. Maar de deal gaat volgens journalist Lorenzo Lepore niet door. Yaremchuk ziet de transfer niet zitten. 

Yaremchuk ligt nog tot midden 2026 vast bij Club Brugge, maar Club Brugge wil absoluut nog een oplossing vinden voor de Oekraïner. Bij blauw-zwart heeft Yaremchuk geen toekomst meer, Club trok al spits Nilsson aan voor 6 miljoen euro.