Michel Louwagie komt uiteindelijk toch met kritiek op Hein Vanhaezebrouck

door: BVDO
Hein Vanhaezebrouck
Afbeelding bron: Photonews

Hein Vanhaezebrouck nam na het voorbije seizoen afscheid van KAA Gent. Maar de relatie met Michel Louwagie blijft niet OK.

Hein Vanhaezebrouck nam op 2 juni afscheid van KAA Gent. Hij had een afscheidsbrief klaar voor de supporters van de Buffalo’s, maar daarin rept hij met geen woord over CEO Michel Louwagie.

Dat gebeurde ook al toen hij in 2017 vertrok bij de club. De relatie met het bestuur van de club was op beide momenten toch wel verzuurd voor de succescoach.

Michel Louwagie trekt het hem niet aan. Hij roemt Vanhaezebrouck in de eerste plaats als een toptrainer die de club opnieuw aan Europees voetbal hielp.

“Hij heeft me zondag dolgelukkig gemaakt met dat tiende Europees ticket op rij”, zegt Louwagie aan Het Nieuwsblad. Toch kan hij niet leven met de houding van de trainer.

“Wat me aan hem toch wel stoorde is dat publiekelijk bekritiseren van clubmensen. Bestuurders, spelers,… ze passeerden allemaal de revue terwijl het nooit binnenskamers in het gezicht werd gezegd. Dat is niet fair.”