Grote uitverkoop bij Royal Antwerp FC

door: BVDO
Royal Antwerp FC
Afbeelding bron: Photonews

Royal Antwerp FC ondergaat de komende weken en maanden een ware metamorfose. De club sluit een tijdperk af en zal van heel wat grote namen afscheid nemen.

Het verhaal van trainer Mark van Bommel zit erop bij Royal Antwerp FC. Hij verlaat de club en wellicht zullen ook enkele sterkhouders dat doen.

Er komt een nieuwe trainer en ook op het vlak van de spelerskern zal er tegen de start van de nieuwe competitie normaal heel veel veranderen.

Dit weekend houdt The Great Old een outletverkoop. Die vindt zaterdag 1 juni en zondag 2 juni plaats, van 10 tot 16 uur in Tribune 1.

“Een unieke kans om items die de voorbije seizoenen exclusief voorbehouden waren voor en gedragen door spelers & sportieve staf te scoren aan scherpe outletprijzen!”, laat de club weten.

“Het aanbod varieert van een brede selectie aan T-shirts, sweaters, shorts, lange broeken en ander sportief materiaal tot de allerlaatste stuks uit onze merchandiselijn van onze Champions League- en bekerfinalecampagne. Met kledijmaten van XS tot 3XL is er voor ieder wat wils. Voor kinderen is er een erg beperkt aanbod.”