Exit David Hubert bij Anderlecht? Dit denkt de interimtrainer zelf

door: BVDO
David Hubert
Afbeelding bron: Photonews

RSC Anderlecht won de Clasico van Standard met 3-0. Mogelijk was het ook de laatste match van David Hubert als interimtrainer bij RSC Anderlecht.

Twee weken geleden nam David Hubert over bij RSC Anderlecht. Hij moest de ontslagen Brian Riemer vervangen tot er een nieuwe hoofdtrainer is.

“Als de voorbije twee weken mij iets geleerd hebben, dan is het wel dat ik dit héél graag doe”, is David Hubert heel eerlijk aan Het Laatste Nieuws. “Dit is iets wat ik later wil blijven doen.”

Dat klinkt een beetje als een afscheid. “Helemaal niet”, lachte Hubert. “Morgen is óók later. Het is een hele intense periode geweest. Er kwam enorm veel op me af op een korte periode. Ik heb nog geen tijd gehad om na te denken over de toekomst.”

De visie van Hubert slaat duidelijk aan bij de spelers en de supporters. Of hij na de interlandbreak nog trainer is, zal moeten blijken. Er wordt snel een evaluatie gemaakt, is te horen in bestuurskringen.

“We stonden veel op het veld, maar dan vooral om wedstrijden te spelen. Tijd om te trainen was er amper. Maar ik heb op mijn manier, door veel beeldmateriaal te gebruiken en door veel te praten, de zaken proberen te veranderen.”