Hilde Crevits openhartig over plotse dood van haar ouders: “Nachtmerries over gehad”

door: WVDS
Afbeelding bron: Photonews

Hilde Crevits heeft in enkele weken afscheid moeten nemen van haar vader, moeder en schoonvader. En dat is natuurlijk zwaar om te dragen.

Eerst stierf de moeder van Hilde Crevits aan borstkanker die tot driemaal toe terugkwam. Een dag na haar begrafenis overleed haar vader aan een agressieve levertumor. En nog wat later haar schoonvader aan uitgezaaide prostaatkanker.

Het ergste is dat ze elkaar niet meer hebben kunnen zien of spreken, Hilde Crevits over overlijden ouders

Hilde zag dat haar ouders erg zorgzaam waren voor elkaar. Een tweede kist stond al klaar toen haar moeder werd begraven. “Het ergste is dat ze elkaar niet meer hebben kunnen zien of spreken. Mijn dochter heeft nog geprobeerd via Facetime, maar toen kreeg geen van beiden nog iets gezegd”, vertelt de minister bij Het Laatste Nieuws.

“Ze zagen elkaar doodgraag. Ze leunden volledig op elkaar.” Voor de minister was het ook hard om de doodsangsten bij haar moeder en vader te zien.

“Ik heb er nachtmerries over gehad. Ik had dat nog nooit gezien, iemand die sterft en nu drie keer, dat draag je wel even mee,” aldus een zeer openhartige Hilde Crevits.