Candice Martens opent gesprek over taboeonderwerp: “Ik wil de optie openhouden om later kinderen te krijgen”

door: WVDS
Candice Martens
Afbeelding bron: Instagram @candice.martens

Candice Martens kent iedereen nog wel uit Blind Getrouwd. Haar huwelijk hield enkele jaren stand, maar daarna gaat ze opnieuw single door het leven. En net daarover gaan veel van haar persoonlijke berichten op haar Instagram.

Ze deelt heel persoonlijke alledaagse dingen op haar Instagram. Onlangs liet ze nog weten welke red flags ze tegenkomt tijdens het daten. Maar nu heeft ze een beslissing genomen over de toekomst, voor het geval ze later toch kinderen wenst.

"Ik ben volop bezig met een hormonenkuur", Candice Martens

“Ik ben volop bezig met een hormonenkuur om mijn eitjes in te vriezen en zo de optie open te houden om later nog kinderen te krijgen”, schrijft Candice op Instagram. Ze heeft al een aantal gesprekken met psychologen achter de rug.

“Er is soms nog een taboe om dit open te bespreken, maar you know me, daar heb ik geen probleem mee. Zo kunnen we elkaar helpen.” Candice merkte dat ze online heel weinig betrouwbare informatie vond en wil nu haar ervaring delen.

Candice deeft ook informatie over wat er voorafgaand aan een hormoonbehandeling gebeurt. In haar laatste video laat ze weten hoe de hormoonbehandeling toch wel lijkt in te slaan. We zien Candice huilen en ze geeft toe dat de hormonen een rollercoaster aan emoties kunnen geven. Interessant voor iedereen die een dergelijk parcours overweegt of zijn ervaring wenst te delen.