Netflix-kijkers zijn onder de indruk: “Eén van de beste series van Harlan Coben”

door: WVDS
el inocente the Innocent Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Netflix heeft al een heel arsenaal aan verfilmingen van Harlan Coben-bestsellerboeken. En eentje valt Netflix-kijkers extra op.

We hebben het dan over The Innocent. Duistere geheimen uit het verleden, wendingen die leiden tot andere wendingen en personages die op onverklaarbare wijze met elkaar verbonden zijn. Alle Harlan Coben-kenmerken zitten ook in deze verfilming op Netflix.

The Innocent verbergt duistere zaken uit het verleden, zo typisch Harlan Coben

In dit Spaanse mysterie van The Innocent speelt Mario Casas de rol van Mateo Vidal, een rechtenstudent die betrokken raakt bij een gevecht in een club dat leidt tot de dood van een man.

Na vier jaar in de gevangenis te hebben gezeten, maakt Mateo zijn rechtenstudie af en ontmoet hij Olivia Costa (Alexandra Jiménez), met wie hij uiteindelijk trouwt. Hoewel Mateo probeert verder te gaan met zijn leven, blijft hij tegenslagen en tragedies meemaken.

Kijkers zijn in de ban van deze Harlan Coben-samenwerking op Netflix: “Ik keek dit een jaar geleden en heb het net opnieuw gekeken. Ik heb er echt van genoten! Erg spannend ook”, “Dit is een van de beste van Harlan Coben” of kort maar krachtig: “Was fantastisch”.

Tags