Dit zit eraan te komen in 'Thuis': "Binnenkort wordt het duidelijk"

door: LHX
Nancy Thuis
Afbeelding bron: Eén

Het nieuwe seizoen van 'Thuis' is al een maand bezig, en het lijkt erop dat er weer heel wat staat te gebeuren de komende tijd. De makers lichten alvast een tipje van de sluier op.

Het is altijd afwachten wat voor verhaallijnen er op stapel staan bij 'Thuis', maar één ding is zeker: zowel Tine Priem als Lauren Müller zullen de reeks binnenkort tijdelijk verlaten. De actrices zijn immers allebei met bevallingsverlof.

Hóé die exits er precies uit zullen zien, willen de makers nog niet prijsgeven. "Daarvoor moet je blijven kijken", zegt woordvoerder Ira Stevaert aan Het Laatste Nieuws.

Wat ze wél al wil verklappen is dat de reeks blijft inzetten op maatschappelijke thema's. Zo zal er binnenkort een verhaallijn rond pesten draaien. "Binnenkort wordt duidelijk wie er gepest wordt en wie de pestkoppen zijn", klinkt het.

En daarnaast is er uiteraard ook nog de liefde. Zo zijn er Sunny en Thilly die hebben gekust, maar zichzelf nog geen koppel noemen. Adil en Lyn doen dat al wel, maar het is afwachten hoe het Lyn zal vergaan met haar demonen uit het verleden.

"Er duikt ook snel nog een nieuw gezicht op", kondigt Ira aan. "Maar er komen ook een paar oude gezichten onverwacht terug." Wij zijn alvast benieuwd wie dat zijn!

Tags Thuis