VTM

Straf wat alle kijkers zeggen over Ingeborg bij ‘De Verraders’

door: WVDS
DE VERRADERS Ingeborg
Afbeelding bron: VTM

Er komt alweer een nieuwe aflevering van De Verraders aan. Deze week verloopt het echter iets anders dan normaal: als enige verrader krijgt William de macht om een bondgenoot te chanteren.

Dat wil zeggen dat één iemand gedwongen wordt om van kamp te wisselen. “Ik begin in mijn element te komen en ik heb meer plek om me te manifesteren. Er zijn een aantal kernfiguren die mij vertrouwen.”

“Ik ben een Trojaanse pony geworden. Ik ben nu van binnenuit de burcht van die bondgenoten kapot aan het maken”, vertelt een zelfverzekerde William. Tijdens een nieuwe missie wordt het geheugen van de kandidaten op de proef gesteld tijdens een museumbezoek. 

"Een blender zonder deksel", Staf Coppens over de groep van Ingeborg Sergeant bij De Verraders

En dan is er een deelneemster die opvalt bij de kijkers en dat is Ingeborg Sergeant. Zij zorgt voor de nodige ambiance, zoals te zien is in een filmpje van VTM. “Het was een blender waar het deksel niet op stond. En poef, heel de keuken onder”, zo omschrijft Staf Coppens de hevigheid van de groep van Ingeborg terwijl ze de proef afwerken.

De kijkers vinden haar hands-on persoonlijkheid leuk. “Ingeborg is de max! Ik lach me ziek met haar”, “Je kan veel zeggen over Ingeborg maar niet dat ze saai is. Love her!” of “Een Duracelleke.”