Bestuurders in de problemen na tanken: Ene na andere wagen valt stil

door: STS
Tanken - diesel
Afbeelding bron: Photonews

Verschillende automobilisten zijn in de problemen gekomen na een tankbeurt. Ze gingen allemaal benzine tanken in hetzelfde tankstation. Kort daarna viel hun wagen stil.

De bestuurders gingen tanken bij tankstation Maes in Hechtel-Eksel. "Na zo’n 30 kilometer viel de auto stil. Het is een Mercedes van nog geen jaar oud", vertelde een vrouw van een taxibedrijf aan Het Belang van Limburg.

"Wij doen onder meer dialysevervoer en nu valt een van onze twee auto’s weg. Dat kost ons niet alleen geld voor de herstellingswerken, maar ook nog eens klanten die we niet kunnen vervoeren."

Een andere klant viel al na twee kilometer in panne. Zij deelde haar ervaring op Facebook en al snel bleken er nog vijf mensen met hetzelfde probleem te zitten.

Herstelling bij garage

"De herstelling kostte 272 euro. In de garage zijn ze niet helemaal zeker, maar ze vermoeden dat er diesel uit de pomp met Euro 95 is gekomen", vertelde ze aan de krant.

Het tankstation heeft de benzinepomp met Euro 95 gesloten. De zaak wordt nu onderzocht. Aan gedupeerden vragen ze om contact op te nemen.

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp