Met nog maar vier afleveringen te gaan: wie trekt er aan het langste eind in Thuis?

door: WVDS
Judith (Katrien De Ruysscher) en Abel (Bas Van Weert)
Afbeelding bron: VRT

Dit jaar valt de seizoensfinale van Thuis iets vroeger dan anders, dus zit er nu al veel vaart in het verhaal en beginnen maskers af te vallen. Nog vier afleveringen tot de finale.

VRT geeft al enkele foto’s vrij van de komende week. Voor de kijkers en ondertussen ook voor dokter Judith (Katrien De Ruysscher) is het duidelijk dat Abel (Bas Van Weert) misschien wel broedt op een smerig plan.

Hoe zit het juist met Abel, zijn zijn gevoelens voor Britt oprecht?

Vanwaar zijn grote interesse in Therese (Dara Oguntubi)? Is er meer aan de hand? En is hij oprecht in zijn gevoelens naar Britt (Apollonia Sterckx)?

Daarnaast zal het proces tussen Karin (Kadèr Gürbüz) en Tom (Wim Stevens) op het scherpst van de snee gevoerd worden. Wie trekt er finaal aan het langste eind?

Bovendien heeft Lowie (Mathias Vergels) blijkbaar terug controle over zijn eigen leven, maar heeft hij wild om zich heen geschopt en onder andere zijn geliefde Viv (Lynn Van den Broeck) hard laten afzien. Kan hij de plooien opnieuw gladstrijken met haar?

Op 13 juni zullen de fans van Thuis weten welke personen uit hun rol zullen vallen en welke verhaallijnen abrupt zullen eindigen in spannende cliffhangers die meegaan naar een volgend seizoen.

Abel (Bas Van Weert)  en Britt (Apollonia Sterckx)
Afbeelding bron: VRT
Tom (Wim Stevens) en Marianne (Leah Thys)
Afbeelding bron: VRT
Viv (Lynn Van den Broeck)  en Lowie (Mathias Vergels)
Afbeelding bron: VRT
Tags