Klanten rennen naar Albert Heijn voor heel veel gratis producten deze week: 'Bonusknallers'

door: MRO
Albert Heijn
Afbeelding bron: MRO

Albert Heijn blijft week na week uitpakken met bijzonder straffe promoties. Ook deze week staat de folder boordevol acties waarbij je bij aankoop van 1 stuk ook 1 of zelfs 2 gratis krijgt.

Wekelijks neemt Albert Heijn zeer interessante acties op in de folder. Klanten die de folder die geldig is tot en met 17 maart bekijken, merken dat ze ook deze week heel veel geld kunnen besparen door de vele 1+1 gratis acties.

Op de voorpagina van de folder pakt Albert Heijn al uit met een bonusknaller. Bij aankoop van 1 Dash Platinum wasmiddel krijg je er zelfs 2 gratis. Dit geldt voor alle varianten en combineren is mogelijk.

Verder geldt de populaire en zeer interessante promotie 1+1 gratis op tal van producten, waaronder Pink Lady appels, Becel margarine, Knorr wereldgerechten, maaltijdmixen en pasta's, pizza's van Dr. Oetker Big Americans, Prodent tandpasta, douchegel van Tahiti en meer.

Coca Cola

Op de populaire frisdrank Coca Cola geldt de promotie 2 kopen + 1 gratis. Dit is geldig voor packs van 6 flessen van 1,5 liter, voor alle varianten en ook hier mag je combineren.