Jumbo heeft allerhande lekkers in huis voor Pasen: "Zeer in trek bij gezinnen"

door: STS
Mini-gourmet
Afbeelding bron: Jumbo

Bij Jumbo is er een nieuwe campagne gelanceerd. Die draait helemaal rond de volgende feestdag op de kalender: Pasen.

Op zondag 31 maart vieren we Pasen, en de supermarkten spelen hier graag op in. Zo ook Jumbo, waar de paascampagne 'Pasen voor elkaar' gelanceerd werd.

"Met het grootste en lekkerste paasassortiment dat Jumbo ooit heeft gehad, namelijk meer dan 350 betaalbare luxeproducten, komt Pasen helemaal voor elkaar", klinkt het bij de Nederlandse keten. "En natuurlijk geldt dat Pasen een feest van verbinding is, dat je met elkaar viert."

"Vooral de gezinnen met kinderen weten Jumbo te vinden. Met dat inzicht is deze campagne ontwikkeld. Het paasassortiment bevat een groot aantal zogenoemde 'familietoppers', bewezen succesvol onder gezinnen."

"Denk hierbij aan producten als sticky cinnamon plukbrood, citroen-twisterbrood, heel veel keuze uit luxe tapas en gevarieerde vega(n)-, groente-, vlees- en vis-gourmetmini’s. Dit jaar bestaat het aanbod uit maar liefst 22,5% vega(n) varianten."

Paaseitjes

"Er zijn ook bijzondere smaken paaseitjes verkrijgbaar, zoals Bossche Bol, Cookie Dough, Discodip en Tiramisu. Een groot deel van onze paaseitjes zitten bovendien in een nieuwe verpakking, waarmee 23% minder folie voor het zakje wordt gebruikt, en de sluitclip is verdwenen."

Jumbo
Afbeelding bron: Jumbo