'The Sky Is The Limit'-gezicht Michel Van den Brande reageert na arrestatie: "Dat is nog het ergste"

door: COS
michel van den brande
Afbeelding bron: Photonews

Michel Van den Brande zien we binnenkort in het nieuwe seizoen van 'The Sky Is The Limit: All Stars'. De ondernemer kwam onlangs in de problemen.

Michel Van den Brande werd onlangs opgepakt door de politie. Op Facebook had Michel verschillende berichten geplaatst over een ex-werknemer. Die was verantwoordelijk voor de boekhouding van Michels bedrijf en zou zijn bedrijf hebben opgelicht.

Michel vermeldde de volledige naam van de vermeende oplichter en zijn adres. Michel verklaarde hem 'vogelvrij'. Michel kreeg voorwaarden opgelegd en zal zich later wellicht voor de rechtbank moeten verantwoorden.

"Het waren lieve agenten die me kwamen halen, maar goed, ze moeten doen wat hen wordt opgedragen. Ze hadden wel een interventieteam bij, omdat ze schrik hadden dat ik zou tegenwerken. Maar waarom zou ik?", zegt Michel in Het Nieuwsblad.

"Als iemand je honderdduizenden euro's afpakt, mag je niet kwaad worden? Bovendien heb ik, door dat openbaar te maken, een ander bedrijf kunnen helpen. Daar lag z'n contract net klaar om te worden ondertekend. En het ergste is: die is al vier, vijf keer veroordeeld voor dezelfde feiten."