Michel Van den Brande krijgt opnieuw slecht nieuws te horen na kankerdiagnose: "Frustrerend"

door: STG
michel van den brande
Afbeelding bron: Photonews

Enkele weken geleden kwam Michel Van den Brande opnieuw met vreselijk nieuws naar buiten. Hij is voor de tweede keer getroffen door kanker. Alsof dat nog niet erg genoeg is, krijgt de stellingbouwer nog een nieuwe klap te verwerken.

Sinds vrijdag is stellingbouwer Michel Van den Brande weer te zien in 'The Sky Is The Limit'. Hoewel daar op het eerste zicht alles in orde lijkt, wil Michel dat beeld toch nuanceren. “In 'The Sky is the Limit: All Stars' lijkt het alsof ik niet op mijn centen moet letten, maar ondertussen is het tegendeel waar”, zucht Michel.

Michel Van den Brande kreeg enkele maanden geleden nog bezoek van de politie, na een uit de hand gelopen discussie met een medewerker. Hij slaagde erin om toegang te krijgen tot de boekhouding van zijn bedrijf, en ging er met heel wat geld vandoor.

Van den Brande kreeg intussen strenge voorwaarden opgelegd van de politie. Zo mag hij zijn gsm niet verkopen, en is ook het land verlaten niet mogelijk. “Ik weet dat ik door deze situatie kom, maar 't is frustrerend”, reageert hij in Het Laatste Nieuws.

De ondernemer heeft dus nog een lange weg af te leggen. “Tot het einde van 2023 moet ik sowieso nog op mijn geld letten, daarna hoop ik terug mezelf te zijn”, klinkt het. “Ik ben vrijgevig van aard, en zou liefst hebben dat iedereen het goed heeft."

Al liep dat recent helemaal fout af. "Onlangs leende ik een werknemer drieduizend euro voor zijn huurwaarborg. Awel: die gast is al een week ongewettigd afwezig”, vertelt de ondernemer. “Mensen weten dat ik niet tegen miserie kan, en dan spelen ze op mijn gemoed", aldus Michel.