VTM

Sterft er opnieuw een Van den Bossche in ‘Familie’?

door: ASX
Annie Geeraers en Ray Verhaeghe in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

Trouwe kijkers van ‘Familie’ zitten op het puntje van hun stoel na de aflevering van vorige week vrijdag. Het wandeltochtje van Louise (Charlotte Sieben) en Joris (Jan Sobrie) eindigde met een schot. Wordt Louise het volgende slachtoffer?

Louise Van den Bossche is al een tijdje op zoek naar de moordenaar van haar vader Peter (Gunther Levi) en grootmoeder Marie-Rose (Martine Jonckheere). De twee populaire personages kwamen ruim twee jaar geleden om het leven tijdens een woningbrand. Kwaad opzet, zo blijkt nu en dus trekt Louise op onderzoek.

Zonder het zelf te beseffen lijkt ze oog in oog te staan met de moordenaar. Op social media wordt al wekenlang gespeculeerd dat Joris achter het plan zit om de familie Van den Bossche uit te roeien. In de aflevering van vrijdag zagen we hoe een anonieme schutter een nieuw slachtoffer maakte.

Heel wat kijkers schijnen te weten wie geraakt werd.  In tegenstelling tot wat velen denken wordt niet Louise, maar wel een andere telg van de familie Van den Bossche het slachtoffer. “Het is Bart, hij is neergeschoten in Dubai”, klinkt het.

Is Bart (Chris Van Tongelen) effectief het slachtoffer van deze moordpoging en overleeft hij de aanslag? De ontknoping zien we morgen om 20h05 op VTM.