Michel Van den Brande en Sofie Van Remoortel onthullen concrete trouwplannen: “In mei of juni”

door: ASX
michel van den brande
Afbeelding bron: Photonews

Op Play4 kan je opnieuw genieten van de avonturen van Kontrimo-zaakvoerder Michel Van den Brande. Die duikt, samen met heel wat andere bekende gezichten, op in het nieuwe seizoen van ‘The Sky is the Limit’.

Vorige week zagen we hoe Michel zijn vriendin Sofie op een prachtige ring trakteerde tijdens hun reis in Saint-Tropez. In ‘De Tafel van Gert’ daagde presentator Gert Verhulst de zakenman uit om nog een stap verder te gaan en zijn vriendin live ten huwelijk te vragen tijdens het programma.

Zo geschiedde. Niet Michel, maar wel zijn vriendin Sofie ging live op de knieën, waarna Michel haar dé vraag stelde. Geen grap of opgezet spel, zo blijkt. In Het Laatste Nieuws laat Sofie weten dat de twee effectief in het huwelijksbootje zullen stappen.

“Het aanzoek was een verrassing, ik had eigenlijk geen trouwplannen meer”, vertelt Sofie. Desalniettemin is Sofie dolgelukkig met het aanzoek van haar verloofde. “Ik loop de laatste dagen echt op wolkjes, we hebben veel positieve reacties gekregen van familie en vrienden”, gaat het verder.

Een exacte datum is er nog niet, maar naar eigen zeggen zal het huwelijk volgende zomer voltrokken worden. “In mei of juni”, laat Sofie weten. “Van mij zou dat in intieme kring mogen gebeuren, maar Michel is iemand die graag veel mensen uitnodigt, dan zit je snel aan 200 gasten!”