Gert Verhulst verklapt vanaf wanneer we nieuw seizoen van 'De Verhulstjes' kunnen zien op televisie

door: PMN
Ellen, Gert en Marie in 'De Verhulstjes'
Afbeelding bron: Play4

Gert Verhulst zien we een hele zomer lang in zijn eigen Plopsaland te Panne. Samen met James Cooke praat hij er een ZomerRevue aan elkaar. Het wordt iets om naar uit naar te kijken.

Naast de Zomerrevue zijn er ook nog de opnames van ‘De Verhulstjes’. Viktor Verhulst verklapte al dat we in het nieuwe seizoen ook zijn vriendin Sarah Puttemans gaan zien. Trouwens, we gaan ook beelden te zien krijgen van de ZomerRevue.

“Maar tegen dat dan wordt uitgezonden is de ZomerRevue voorbij”, merkt Gert Verhulst op bij Het Laatste Nieuws. “Het zal een terugblik zijn want het komt pas in het najaar op televisie.”

“Je zal in het nieuwe seizoen het leven te zien krijgen zoals het is. We gaan naar de première van ‘De Drie Biggetjes’ in Nederland. Het gaan geen spectaculaire dingen zijn.”

Het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' komt er in het najaar aan

En ook Sarah Puttemans, de mogelijk toekomstige schoondochter van Gert, komt langs in het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’. “Die is ondertussen een paar keer gepasseerd”, legt hij verder uit. “Dat zijn niet de grote scénes.”

“Er is ook geen plan met Sarah of zo. Als ze toevallig aanwezig is op de momenten dat we aan het draaien zijn, des te beter. Is ze er niet bij, dan is ze er niet bij. Ze zit inderdaad al zeker in de eerste aflevering.”