Winnie en Jonah uit 'Blind Getrouwd' beleven bijzonder moeilijk moment met dochter Lily

door: STG
Afbeelding bron: Instagram

Winnie Bogaerts uit 'Blind Getrouwd' is in september bevallen van een dochtertje Lily. Samen met haar man Jonah Hulselmans werden ze voor de eerste keer trotse ouders.

Begin 2020 leerden we Winnie en Jonah kennen als één van de nieuwe koppels uit 'Blind Getrouwd'. Het leek dan ook liefde op het eerste gezicht. Na het avontuur stortte Winnie zich samen met Jonah op een nieuw avontuur: het verbouwen van zijn huis.

Dat brachten ze tot een goed einde. Kort daarna kwam dan het geweldige nieuws dat Winnie in verwachting was van hun eerste kindje. Hoewel het na de geboorte wat moeilijker ging met de gezondheid van Lily, lijken de problemen nu van de baan.

Gisteren gingen ze dan ook voor het eerst naar een 'Blind Getrouwd'-reünie. Dat zien we op het Instagramverhaal van Winnie.

"Vanavond eerste keer met z'n twee weg zonder ons Lily. Ze is in goede handen bij de oma en opa maar wij hebben het er moeilijk mee", klinkt het. Ze haalt dan ook uit naar Christophe Ramont, die de reünie organiseerde "Wat doe je ons aan", lacht Winnie.

InstaWinnie04122022.png
Afbeelding bron: Instagram @winnie_bogaerts