Spaanse bingetopper op Netflix heeft al miljoenen harten veroverd: “Een van de beste en meest realistische series”

door: WVDS
La Valla Netfilx serie
Afbeelding bron: YouTube

Op Netflix staat een Spaanse serie die je onmiddellijk in je hart raakt. Het verhaal over een familie die moet zien te overleven, is ondergedompeld in een adembenemend, maar dreigend decor.

De dramaserie The Barrier, of La Valla, is een Spaanse dystopische dramaserie, vakkundig gecreëerd door Daniel Écija. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Unax Ugalde, Olivia Molina en Eleonora Wexler.

La Valla of The Barrier op Netflix is een dramatisch verhaal

In dit scenario volgen we een Spaanse familie die moet strijden om te overleven. Als de kleine Marta opeens door de regering wordt ontvoerd, doen haar familieleden er alles aan om haar terug te krijgen.

Deze 13-delige serie speelt zich af in het toekomstige Spanje, in het jaar 2045. Westerse democratieën zijn ondertussen veranderd in dictatoriale staten die hun bevolking beperkingen opleggen qua vrijheden. En een dodelijk virus leeft onder de mensen.

Kijkers zijn helemaal weg van de reeks: “Heb hem gezien, echt een aanrader”, “Ik heb hem gezien, een supergoede serie!”, “Eye opener voor onze toekomst”, “Een van de beste en meest realistische series”.

Ook de acteerprestaties zijn opmerkelijk. “Uitstekende serie La Valla en een opmerkelijke prestatie van de Argentijnse actrice Eleonora Wexler als Alma.”

Tags