Kathleen Aerts geeft de echte reden waarom ze destijds vertrok bij K3

door: PMN
Kathleen Aerts
Afbeelding bron: Instagram@kathleen_aerts

Kathleen Aerts begon met haar gezin een nieuw leven in Zuid-Afrika. Ze werd in Vlaanderen bekend als lid van K3. Kathleen is samen met Steven en samen hebben ze twee kinderen.

Kathleen Aerts besloot destijds zelf om te stoppen bij K3. “Met het ouder worden besef ik wel meer dat ik toen iets heel moois heb mogen meemaken,” bedenkt ze zich bij Het Laatste Nieuws. “En het is heel frappant dat dat nog altijd leeft.”

“Ik heb echt wel het gevoel dat alles in mijn leven gelopen is zoals ik het wilde. Ik heb K3 zo’n 10 jaar met hart en ziel gedaan, maar toen was het tijd voor kindjes en zo. Ik ben heel blij dat ik dat ook bewust heb kunnen meemaken.”

“Ik heb van mijn periode bij K3 intens genoten. Ik ben er zelfs nog van aan het nagenieten. Het was echt druk bij K3. We zeiden dan altijd tegen elkaar: ‘Later gaan we beseffen wat we nu allemaal meemaken.’”

Kathleen Aerts stopte bij K3 omdat ze aan kinderen wilde beginnen en ze vond dat er geen groeimarge meer was

Kathleen geeft de échte reden waarom ze stopte bij K3. “Het was tijd voor iets nieuws,” zegt ze. “Het was een samenloop van omstandigheden. Ik ben mijn papa vrij jong verloren, en dat doet je beseffen dat het leven niet oneindig is.”

“We hebben met K3 fantastische dingen meegemaakt. Ik voelde wel dat er geen groeimarge meer was. Vergelijk het met sommige mensen die een carrièreswitch maken.”