Viktor Verhulst krijgt plots heel wat kritiek over zich heen na omstreden uitspraak: “Hypocriet van hem”

door: PMN
Viktor Verhulst in 'De Tafel van Gert'
Afbeelding bron: Play4

Viktor Verhulst werkt deze zomer een drukke agenda af. Hij is één van Vlaanderens meest gevraagd dj’s geworden. Viktor is enorm populair geworden.

Viktor Verhulst is nu wel in het oog van de storm komen te staan. Dat gebeurt na een omstreden uitspraak van hem. Tijdens het EK was hij op bezoek bij MIDMID. Het voetbalprogramma van Sam Kerkhofs.

Viktor Verhulst liet zich daar uit over de Engelse topspits Harry Kane. “Ik snap die zijn succes niet”, geeft hij eerlijk zijn mening. “Als Kane de bal krijgt, heb ik nooit het gevoel dat er iets gaat gebeuren. Ik volg het clubvoetbal wel niet.”

“Kane scoorde tweehonderd goals in de Premier League”, vult Sam aan. “Als ik kijk naar grote toernooien heb ik Kane nooit iets wonderbaarlijks zien doen”, gaat Viktor door op zijn elan. “Nochtans hangt er een sfeer rondom hem. Kane pist de goals binnen.”

Velen vinden dat Viktor overdrijft met de Engelse spits zo te denigreren. “Hij volgt het clubvoetbal niet”, lezen we in de reacties. “Dan is het wel hypocriet om nu zo’n oordeel te vellen. Dit is gewoon goedkoop scoren van hem”

Rik Verheye, die ook in de uitzending zat, was het ook niet eens met Viktor. “Kane is echt een prostaatspits”, reageert Rik. “Hij pist ze allemaal binnen.”