Nono Wauters overladen met reacties nadat hij foto deelt met zus Zita Wauters

door: PMN
Nono Wauters - Koen Wauters
Afbeelding bron: Photonews

Donderdagavond vierde ‘Tien Om Te Zien’ het veertig jaar bestaan van Clouseau. Dat werd gevierd met een uniek optreden dat bol stond van de verrassingen. Het optreden zal je dit najaar ook kunnen bekijken bij VTM.

Koen Wauters was totaal verrast toen zijn dochter Zita Wauters het podium betrad om het nummer 'Swentibold' te zingen. Dit onverwachte moment zorgde voor een emotionele sfeer, en na het optreden volgde er een innige omhelzing tussen vader en dochter. Het was een prachtig voorbeeld van de sterke band die deze twee met elkaar delen en zorgde voor enthousiaste reacties van het publiek.

Een dag later was Zita alweer present op Tomorrowland, een van de meest populaire muziekfestivals ter wereld. Ze was daar niet alleen; haar broer Nono Wauters vergezelde haar. Samen genoten ze van de muziek en de sfeer van het festival. Nono besloot het moment vast te leggen en deelde een schitterende foto van hen beiden op Instagram.

De volgers van Nono reageerden massaal op de foto. De meerderheid van zijn volgers is het erover eens dat het een bijzonder mooie foto is. In de reacties kwamen positieve woorden tevoorschijn, zoals: “Jullie hebben je blijkbaar al goed geamuseerd,” wat aangeeft dat velen onder de indruk waren van hun band en de leuke tijd die ze samen beleefden.

Een bijzondere opmerking die vaak terugkwam, was dat "Nono een toffe en knappe gast is," maar wat nog meer opviel, was de sterke band die hij met zijn zus Zita heeft. Volgers geven aan dat het bijzonder is om te zien hoe zij elkaar steunen en samen plezier maken.