Luk Wyns duidelijk over toekomst van acteur uit wereldwijde hitserie ‘Knokke off’: “Die trekt op een dag naar Hollywood”

door: WVDS
Knokke Off Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

De opnames voor een tweede seizoen van ‘Knokke off’ met Pommelien Thijs zijn ondertussen van start gegaan. Ook deze keer levert Luk Wyns het script voor deze wereldwijde succesproductie.

‘Knokke off’ werd door Netflix getoond aan een wereldwijd publiek en stond maanden in de top 10 lijst van de streaminggigant. Een realisatie waar schrijver Luk Wyns wel heel fier op is.

Luc Wyns, zelf ook acteur, heeft even getwijfeld om ook mee te spelen in de serie. "Ik heb getwijfeld om de rol van Jacques te spelen, maar heb me dan toch maar op het schrijven gefocust."

Pommelien Thijs is fantastisch, maar hij is voor mij toch de revelatie van Knokke Off

“Ik koos voor een onvoorspelbaar scenario met pittige dialogen, maar vooral geloofwaardigheid”, vertelt Luk Wyns aan Primo. De auteur vindt Pommelien Thijs fantastisch in de reeks, maar een andere acteur viel hem nog meer op.

“Willem De Schryver is vooral voor mij toch de grootste ontdekking. Ik kreeg over hem al telefoons uit de States”, verklapt Wyns. “Ik voorspel dat hij op een dag naar Hollywood trekt.”

Tags Knokke off