Iedereen wil een vervolg op deze Netflix-dramaserie: “Zo mooi en hartverwarmend”

door: WVDS
Anne With an E Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Zoek een comfortabele plek op je bank en dompel jezelf onder in de betoverende wereld van Anne With An E, een boeiende dramaserie exclusief te vinden op Netflix!
 

Deze verfilming van het geliefde boek, Anne of Green Gables van L.M. Montgomery, trakteert je visueel enorm. Met momenteel drie betoverende seizoenen beschikbaar op het streamingplatform, is Anne With An E een show die je absoluut niet wilt missen.

Anne With an E is een exentriek meisje dat onmiddellijk een plek in je hart vindt

Het verhaal richt zich op het leven van de jonge, slimme en ongelooflijk optimistische Anne Shirley, een 13-jarig weesmeisje dat het leven verfijnt met haar bruisende verbeeldingskracht en onvermoeibare geest.

Ze is bij vergissing geadopteerd door het oudere broer-zus duo, Matthew en Marilla Cuthbert, die eigenlijk een jongetje wilden om hen te helpen op hun boerderij in Green Gables.

Opnieuw geschreven op een gestroomlijnde manier: Anne strijdt in Prince Edward Island om door hen en de rest van de gemeenschap te worden geaccepteerd. Het genre van Anne With An E is een mooie combinatie van een dramatisch coming-of-age-verhaal en een periodesetting.

Met haar echte weergave van het leven, onderwijs en de samenleving in het late 19e-eeuwse Canada, is de serie niet alleen een historische setting, maar biedt het ook ruimte voor moderne thema's. Onderwerpen als identiteit, feminisme, pesten en inclusie zijn vaak vakkundig doorweven in het plot.

Anne, met haar heldere rode haar, vurige temperament en paradoxale mix van onschuld en wijsheid, is niet je typische vrouwelijke personage uit een historisch drama. Ze is intens, ambitieus, dromerig en schuwt geen enkele uitdaging.

Iedereen die deze serie eenmaal heeft gezien, wil maar één ding: een vierde seizoen. Dit wordt duidelijk door de vele opmerkingen van de kijkers. 

“Ik wil niet oneerbiedig zijn over de andere series op Netflix, maar Anne with an E is gewoon de beste die ik ooit heb gezien. geloof me maar.”

Een jaar geleden bekijkt iemand deze serie en schrijft: “Ik ben net klaar met seizoen 3 en nu huil ik dat er geen seizoenen meer komen van Anne with an E. Deze serie heeft mijn hart geraakt, het is zo mooi en hartverwarmend. Ik hou er vanuit de grond van mijn hart van, we verdienen seizoen 4!"

 

Tags