Politie doet verschrikkelijke ontdekking bij man die zich aangeeft nadat robotfoto van hem verspreid werd

door: BVDO
Betasten zwembad bredene
Afbeelding bron: Federale politie

Vorige week verspreidde de politie een opsporingsbericht. Er werd gezocht naar een man die in het zwembad van Bredene een meisje had betast.

De politie stuurde videobeelden en een robotfoto de wereld in van een man die verdacht werd een 10-jarig meisje in het zwembad van Bredene te hebben betast.

De man kwam zich vorige week zelf aanbieden bij de politie. Hij zit in de cel op verdenking van aantasting van de seksuele integriteit met verzwarende omstandigheden.

De politie ontdekte dat de man niet aan zijn proefstuk toe was. Hij had al twee eerdere veroordelingen voor zware zedenfeiten opgelopen. Hij vergreep zich zelfs aan zijn minderjarige dochter.

De 51-jarige man kreeg zes jaar effectieve celstraf. Enkele jaren werd hij opnieuw voor de rechter gebracht en kreeg hij een omgangsverbod met minderjarigen voor vijf jaar.

Nadat hij voorwaardelijk vrij was, hield hij zich niet aan zijn voorwaarden. Aan zee sprak hij amper vier maanden later een meisje aan en vroeg haar of ze alleen was. Een jongetje streelde hij over de rug. De aanhouding van de man is nu al zeker met een maand verlengd.