Vierjarig meisje choqueert op familiefeest: “Dit heb ik geleerd van opa”

door: BVDO
Meisje - wenen - kindermisbruik
Afbeelding bron: Pixabay (archieffoto)

Een man van 66 jaar is voor de rechter moeten verschijnen voor kindermisbruik. Dat kwam aan het licht tijdens een familiefeest.

Dertig jaar geleden verkrachtte de man zijn eigen zoon, maar dat werd binnen de familie bedekt met de mantel der liefde. De man ging in therapie en daarmee zou alles opgelost zijn.

Maar dat bleek niet het geval. In 2021 werd tijdens een familiefeest duidelijk dat de man ondertussen ook niet van zijn kleinkinderen kon blijven.

Een meisje van vier jaar begon plots met de steel van een vork over haar intieme delen te strelen. “Dit heb ik geleerd van opa”, vertelde ze erbij zo schrijft het Eindhovens Dagblad.

De man ontkende eerst, maar later op de dag gaf hij toch alles toe. Het onderzoek wees uit dat hij drie van zijn kleinkinderen ondertussen al had aangerand.

De man werd vandaag veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier jaar, ook al vonden bepaalde instanties het niet opportuun om een gevangenisstraf op te leggen, omdat het kleindochtertje met een groot schuldgevoel zit na wat ze liet zien.