6-jarig jongetje gecastreerd en voor dood achtergelaten: "Het wreedste van het wreedste"

door: STS
politie
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Criminelen hebben een jongetje van zes jaar bespoten met pepperspray, zijn genitaliën afgehakt en hem voor dood achtergelaten in een gracht.

De gruwelijke feiten speelden zich af in Zuid-Afrika. Het zwaar gehavende jongetje lag bebloed in het struikgewas toen buurtbewoners die twee criminelen achtervolgden hem om hulp hoorden roepen.

Ze dachten eerst dat de jongen neergestoken was, maar ontdekten toen dat hij gecastreerd was geworden. Hij was op sterven na dood omdat hij een grote hoeveelheid bloed verloren had.

Het jonge slachtoffer werd naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn toestand zou inmiddels stabiel zijn.

"Wie zou zoiets zo'n kleine jongen aandoen, het is echt het wreedste van het wreedste", citeert The Daily Mail een inwoner van het stadje Boksburg.

"Hem besproeien met pepperspray is al erg genoeg, maar zijn genitaliën afhakken is gewoon barbaars. Dat kind gaat de rest van zijn leven mentale problemen hebben."

De politie onderzoekt de gebeurtenissen en behandelt de zaak als een poging tot moord. Volgens sommige buurtbewoners doen er geruchten de ronde dat de aanvallers van de jongen satanisten zijn of lichaamsdelen verzamelen voor voodoo-rituelen.